műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Árnyékolástechnikai megoldások


Az épületen található ablakok biztosítják számunkra a szabad kitekintést és a természetes megvilágítást. Vannak esetek, mikor a természetes fény zavarhat minket, vagy pedig szeretnénk csökkenteni a beérkező fénymennyiséget, ehhez nyújt segítséget az árnyékolástechnika. Számos árnyékoló eszköz áll rendelkezésünkre az egyszerű sötétítőktől kezdve a reluxákig, vagy pedig a különböző anyagú redőnyökig.

Árnyékolás technika – Árnyékoló eszközök


A számos rendelkezésünkre álló árnyékolás technikai eszköz közül a redőnyök biztosítják számunkra a leghatékonyabb használatot. A redőnyök használatával akár teljes mértékben megszüntethetjük a természetes fényt a helységben. A redőnyök mellett további árnyékoló eszközök is rendelkezésre állnak, melyek önmagukban, illetve egymással kiegészítve is használhatóak.

Sötétítők


A legegyszerűbb árnyékoló eszközök a sötétítők. Az előállításuk többféle anyagú szövetből vagy textilből történik, mely változatos megjelenést biztosít a helység számára. A sötétítők belső árnyékoló eszközök, melyek egy falra vagy a mennyezetre szerelt karnison vannak rögzítve.

Reluxa


A reluxák belső árnyékoló eszközök, melyekkel könnyen szabályozható a beérkező fény mennyisége, illetve a távolt tarthatjuk velük a kíváncsi tekinteteket. Otthonunk bármelyik helysége esetén használható, a textillel szemben a műanyag, illetve az alumínium nagy páratartalmú helységekben kiváló választás.

Szalagfüggöny


A szalagfüggönyök modern megjelenést biztosítanak egy otthon vagy egy iroda számára. A napfény mennyiségének szabályzása mellett egyedi látványt és hangulatot biztosít a helységben tartózkodóknak. Könnyen használhatóak, emellett nem igényelnek semmilyen különösebb karbantartást sem.
A függöny többféle színnel ellátható, melyek az antisztatikus textilnek köszönhetően nem fognak porosodni.

Redőnyök


A redőnyök a leghatékonyabb árnyékoló eszközök. Segítségükkel teljes mértékben megszüntethetjük a helységben a természetes fényt, használaton kívül pedig nem zavarják az ablak kilátását.

A redőnyök az ablak külső oldalán találhatóak, a napfényt még azelőtt megállítják, hogy felmelegítené az ablak üvegét. Ennek köszönhetően nem csak a fény mennyiségét szabályozhatjuk, nem megelőzhetjük a helység idő előtti túlmelegedését is. A lehúzott redőny egy vihar esetében megvédi az ablak felületét, valamint az üvegezését is, elkerülve a komolyabb károkat.

A redőnyök műanyagból vagy alumíniumból készülnek, igény esetén fix, vagy mobil szúnyoghálóval is elláthatóak.

Műanyag redőny

A műanyag redőnyök alacsony áruknak köszönhetően nagyon népszerűek. A régi, általában fából készült redőnyökhöz képest sokkal könnyebb, tartósabb, valamint festést sem igényelnek. Használatuk könnyedén, erőfeszítés nélkül megoldható. A műanyag redőnyök fehér színben készülnek, de színes fóliával is laminálhatóak, ezzel látványosabb hatást elérve.

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök a legfejlettebb árnyékoló eszközök. A fény szabályzása mellett az ablakunk hatékony védelme is biztosítható. Az alumínium redőnyök lamelláinak belseje Pur habbal van feltöltve, melyek javítják a redőny hőszigetelését.

A lamellák elcsúszás gátlóval vannak felszerelve, mely viharos szélben is képes megakadályozni a redőny lecek oldalirányú elmozdulását. Ezzel megelőzhető, hogy a redőnyök elakadjanak, melyek a szerkezet sérülését vagy nehéz használatát okozhatják.

Az alumínium redőnyök emelőmotorral is felszerelhetőek a maximális kényelem eléréséhez. Ilyenkor a manuális használat mellett lehetőségünk van gombnyomással, illetve távirányítóval is vezérelni a redőnyt. Az időzítővel ellátott redőnyök az általunk megadott időben automatikusan működésbe lépnek, így a felhasználónak nem is kell jelen lennie.

Napellenzők


A napellenzők az épület homlokzatához rögzített külső árnyékoló eszközök, melyekkel a nyílászárók környékét védhetjük a napsütéstől, valamint az alattuk lévő terület is számára is árnyékot biztosíthatunk.
Nagyobb méretű napellenzők segítségével akár az egész teraszt is lefedhetjük, így akár nagyobb hőségben is kellemes körülmények biztosíthatóak. Otthonunk terasza mellett akár éttermek, vendéglők esetében is használhatóak a napellenző ponyvák.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró