műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Milyen az olcsó műanyag ablak


Miért az olcsó műanyag ablak? A műanyag ablakok és ajtók legnagyobb előnye a fából készült valamint az alumínium nyílászárókhoz képest az ára, tartóssága és tökéletes hőszigetelése. A mai világban a legtöbb ember az ár alapján hoz döntést. Nincs ez máshogy a nyílászárókkal sem. Amikor a megfogalmazódik a gondolat, vagy megszületik az igény a nyílászárók cseréjére akkor az a helyes döntés, ha az ember több ezzel foglalkozó céget is megkeres, árajánlatot kérve tőlük a munkára.


Olcsó műanyag ablak

Mivel elég nagy verseny van a nyílászárók kereskedelmével és beépítésével foglalkozók közt, így 10 cégből 8 vagy 9 közel megegyező árat fog mondani nekünk az ablak cserénkre. Az egy-két kivétel szinte mindig jóval alacsonyabb árat ajánl a többihez képest, mi pedig csak annyit szeretnénk, hogy régi ablakainkat újabbra cserélhessük, lehetőleg minél alacsonyabb áron. Természetesen a legtöbb ember szintén a legolcsóbb ajánlat mellett dönt, de mint minden más terméknél is, ha valami nagyon olcsó, akkor gyanús és lehet hogy az esetek többségében rossz minőségű.

Olcsó műanyag ablak - Olcsó alapanyag?


Laikusok számára a műanyag ablak csak műanyag ablak, mégis miben lehet jobb a drágább az olcsóbbal szemben?  Az igazság az, hogy nagyon sok mindenben. Az olcsó műanyag ablakok profilja sokkal vékonyabb a szükségesnél, ezért a tartóssága és az általa kínált biztonság közel sem akkora, mint amilyet elvárhatunk tőlük.

Az olcsó alapanyagnak köszönhetően a műanyag ablak idő előtt besárgulhat a napsütés hatására, ami valljuk be nem valami szép látvány, főleg ha mi hófehér ablakot szerettünk volna, nem beszélve arról, hogy a vékonyabb anyagvastagság miatt könnyebben törik el a profil.

Az olcsó vagy silány minőségű vasalattal vagy kilinccsel ellátott nyílászárók nagyon hamar tönkremehetnek, idővel teljesen megakadályozva hogy kinyissuk vagy bezárjuk őket. Ezeknek utólagos cseréje vagy javítási költsége sokkal többe fog nekünk kerülni, mint amennyit megspórolhatunk az olcsó ablakokkal.

Mivel az emberek többsége nem 1-2 évig szeretné használni az új ablakait, így nem biztos, hogy a megspórolt 10-20 ezer forint miatt megéri kockáztatni.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró