műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak Dunakeszi


A műanyag ablakok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melynek köszönhetően egyre gyakrabban választják őket az ablakok cseréjekor. Megjelenésük óta egyre több háztartásban használnak műanyag ablakokat.

Műanyag ablak Dunakeszi, ablakcsere DunakeszinMűanyag ablak Dunakeszi

Műanyag ablakok előnyei


A műanyag ablakok a többi alapanyaghoz képest alacsonyabb áruk ellenére kiváló hőszigeteléssel vannak ellátva. Használatuk és karbantartásuk egyszerű, nem igényel semmilyen erőfeszítést. A műanyag ablakok hatékony hőszigetelő képessége az ablakprofilokban található légkamráknak, valamint a hőszigetelt üvegezésnek köszönheti.

A műanyag ablakok felülete nem igényel festést, tisztántartásuk pedig könnyen elvégezhető. A műanyag ablakokat PVC-ből gyártják, előállításuk során a hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően ellenállóak az UV sugárzással szemben.

Műanyag ablakok alapanyagára és felületére nincs hatással a nedvesség, színüket nagyon hosszú ideig megőrzik még erős napsütés esetén is. A műanyag ablakok fehér színben készülnek, de a gyártás során elláthatóak színes, vagy fa hatású fóliával is.

Szabványméretű műanyag ablak Dunakeszi


A modern szabványoknak megfelelő méretű ablakok gyártása nagyobb mennyiségben történik. Az ablakcsere esetén sokkal rövidebb várakozási időt jelent. A szabványméretű ablakok az újépítésű családi házak és társasházak szabványos falnyílásaihoz vannak méretezve.

A régi, valamint az új ablakunk méretét az őt befogadó falnyílás méretei határozzák meg. A szabványméretű ablakok többféle épülettípusnál előfordulhatnak, de a panellakások ablakai mindenesetben régebbi szabványmérettel vannak ellátva. Emiatt a jelenlegi szabvány méretű ablakok helyett egyedi méretű ablakok kerülnek beépítésre.

Ezek az ablakok a hagyományos nyitásirány mellett természetesen bukó nyíló funkcióval is elérhetőek. Ha az ablakcsere során szabványméretű ablakra van szükségünk, akkor jelentősen rövidebb várakozási időre van szükség a legyártásukhoz.

Egyedi méretű műanyag ablak Dunakeszi


Az egyedi méretű műanyag ablak, nevéből eredően a szabványoktól eltérő méretekkel kerül legyártásra. Ennek köszönhetően szinte a műanyag ablak bármilyen falnyílás méreteihez legyártható. Az egyedi méretű falnyílások pontos méretei a helyszíni felmérés alkalmával kerülnek rögzítésre. Ezzel biztosítható, hogy a legyártott és helyszínre szállított ablak biztosan elférjen a számára kijelölt falnyílásban.

Műanyag ablak csere Dunakeszin, panel ablakcsere Dunakeszi


Egy dunakeszi ablakcsere lépései a különböző épülettípusoknál megegyeznek, a dunakeszi panel ablakcsere az épület adottságainak miatt jelentősen kevesebb törmelékkel és kosszal jár. A panellakások szabványos falnyílásokkal vannak ellátva, ezért szabványméretű ablak kerül beépítésre.

A helyszíni felmérés az ablakcsere egyik legelső lépése. Ilyenkor egy szakember érkezik a helyszínre, aki rögzíti az ablakok pontos méreteit, valamint az ablakokkal kapcsolatos egyéb igényünket.  Ilyen például az ablak színe, alapanyaga, felszereltsége. A megrendelést követően megkezdődhet a műanyag ablak gyártása. A legyártott műanyag ablak a helyszínre szállítását követően azonnal be is építhető.

Az ablakbeépítés a régi ablakszárnyak leszerelésével, valamint a régi tok falból való kibontásával kezdődik. Ez bizonyos mértékű falsérüléssel járhat, ám panellakások esetén a vékony vakolat réteg miatt általában csak minimális törmelék képződik. Az új ablakot csavarokkal való rögzítése előtt meggyőződünk arról, hogy a műanyag ablak vízszintesen és függőlegesen is tökéletesen van elhelyezve.

A rögzítést követően felszerelésre kerülnek az ablakszárnyak, majd a műanyag ablak tokja és a falnyílás közti hézag Pur habbal kerül feltöltésre. A Pur hab száradása után a hézagot műanyag takarólapokkal fedjük le. A műanyag ablakcsere végső lépéseként az ablakok egy finombeállításon esnek át.
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró