műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Hogyan történik egy műanyag ablak csere?


Az otthonunkban található nyílászárók, más tárgyainkhoz hasonlóan az idő múlásával cserére szorulnak. Ezeknek a tárgyaknak a használata egyre nehezebbé válik, majd idővel rengeteg bosszúságot okoznak. A rosszul záródó ablakaink lecserélésével rengeteg energiát is megspórolhatunk, ami az ablak és az őt tartó tokszerkezet között lévő hézagokon keresztül eltávozik otthonunkból. Ezért szükségessé válhat a műanyag ablak csere.

Az új ablakaink többféle alapanyagból készülhetnek, ezek közül ízlésünk és pénztárcánk alapján választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A műanyag ablakok számos előnnyel rendelkeznek a többi alapanyagú ablakokhoz képest.

Műanyag ablak csere 13kerületi panellakásbanNépszerűségét kiváló ár-érték arányának és szinte légmentes záródásának köszönheti, felülete ellenálló a nedvességgel és a napsütéssel szemben. A műanyag ablakok nem igényelnek festést és felületkezelést, karban és tisztántartásuk pedig gyerekjáték.

Műanyag ablak csere - Méretfelvétel

A régi nyílászárónkat újabbra szeretnénk cserélni akkor első lépés az ablakaink méretének felvétele. Ezeket a méreteket egy helyszíni felmérés alkalmával egy szakember veszi fel, ennek segítségével elkerülhető mindenféle beépítéssel kapcsolatos kellemetlenség. A felvett méretek és igények felmérése után, mint például a nyitásirányok, megkezdődhet az ablak gyártása.

Műanyag ablak csere - Kiszállítás


A gyártás után egy előre megbeszélt, mindkét félnek alkalmas időpontban kiszállításra kerül az ablak és megkezdődhet a beszerelés. Első lépésként a leszerelésre kerülnek a régi ablak szárnyai, majd ezt követően a tokszerkezetet távolítjuk el a falnyílásból.

Műanyag ablak csere - Bontás

A bontás során a falfelületek sérülhetnek, a beépítés befejeztével igény szerint kijavításra kerülnek. Az előkészített, pormentes falnyílásba helyezzük a rögzítéshez előfúrt ablaktokot, először csak ékek segítségével, majd egy alapos ellenőrzést követően csavarokkal is rögzítjük.

Műanyag ablak csere - Ablak beépítés


A tok és a nyílás közti hézagot purhab segítségével töltjük fel, majd a száradását követően eltávolítjuk a felesleget. A purhabbal feltöltött hézagot műanyag takarólapokkal fedjük le. Egy beállítást és finomhangolást követően a műanyag ablak beépítés befejeződik.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró