műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak egyedi méretben


A műanyag ablak egyedi méretben, valamint szabvány méretben történő gyártásával az otthonunkban elvégzett ablakcsere során egy modern, könnyen kezelhető nyílászáró kerül beépítésre. A műanyag ablakok kiváló alternatívát nyújtanak számunkra a régebbi elavult, ablakaink cseréjére.

Műanyag ablak egyedi méretbenMűanyag ablak egyedi méretben – az egyedi méretű gyártás előnyei


Ha régi építésű, vagy pedig szabványmérettől eltérő falnyílások vannak az épületen, akkor az egyedi méretű gyártás jelenthet megoldást az ablakok cseréjére. Az egyedi gyártás segítségével a régebbi szabványméret szerint kialakított falnyílások is elláthatóak a megfelelő ablakkal, ezek közé tartoznak a panellakások, régi társasházak, valamint a legtöbb családi ház.

Az egyedi méretű gyártás segítségével bármilyen méretű falnyíláshoz elkészíthető a tökéletes méretű műanyag ablak, így elkerülhetően a beépítés során fellépő kellemetlen meglepetések. A műanyag ablak egyedi méretben történő gyártásával az ablakot akár teljesen a saját ízlésünkre szabhatjuk.

Amennyiben a régi ablakunk egy nagyméretű szárnnyal volt ellátva, a csere során akár egy két szárnyas, kisebb méretű nyílókkal felszerelt ablak is beépíthető a helyére.

Műanyag ablak egyedi méretben – a műanyag ablakok gyártása


A műanyag ablakok előállítása PVC felhasználásából történik. Az alapanyagnak köszönhetően egy könnyű, de kemény szerkezetet kapunk, mely ellenálló a felületükre hulló csapadékokkal, valamint az erős napsugárzással szemben. A hozzáadott adalékanyagok segítségével a műanyag ablak elsárgulása is megakadályozható, így hosszú időn át megőrzik fehér színüket.

Habár a gyártás fehér színben történik, lehetőségünk van ettől eltérő színben is elkészíttetni az egyedi méretű műanyag ablakokat. Ebben az esetben a kiválasztott színű fóliát a gyártás során rögzítik a profilok felületére, így érve el a tökéletes tapadást. A műanyag ablak felülete többféle színű, vagy akár fa hatású fóliával vonható be, így bármilyen színű épület ellátható a hozzá illő, illetve a nekünk tetsző színű ablakokkal.

Műanyag ablak egyedi méretben – Hogyan történik a méretfelvétel


A műanyag ablak egyedi méretben történő legyártását egy helyszíni felmérés előzi meg. A helyszínre érkező szakember alapos méréseket követően rögzíti a falnyílás pontos méreteit, feljegyzi az ablakok nyitásirányát, valamint hasznos tanácsokkal lát el minket az ablak cseréjével kapcsolatban. Az általa rögzített méretek és igények alapján kerül gyártásra egyedi méretű műanyag ablak.

A műanyag ablakok beépítése


A legyártott, majd helyszínre szállított ablak beépítésének két módja létezik. A hagyományos, bontással történő csere során a régi szerkezet teljesen kibontásra kerül a falnyílásból, az új ablak pedig annak helyére épül be.

A bontás és a beépítés során a falak bizonyos mértékben sérülhetnek, így sok esetben festésre, újra tapétázásra van szükség a falak kijavítását követően. A régi ablakkeret kibontását követően a törmelék eltakarításra kerül, az új ablak kerete pedig elfoglalja a helyét a falnyílásban.

A csavarokkal történő rögzítést egy alapos ellenőrzés előzi meg, biztosítva a keret pontosan elhelyezkedését. A rögzítést követően felszerelésre kerül az ablak nyílója, a falnyílásnál található hézagok pedig a Pur habbal kerülnek feltöltésre. A száradást követően a hézag műanyag takaróelemekkel kerül fedésbe.


Bontás nélküli műanyag ablak beépítés


A bontás nélküli ablakcsere segítségével elkerülhetjük a falak sérülését, valamint a bontással járó kosz jelentős részét. A módszer során a régi ablak kerete a falnyílásban marad, ennek belsejében kerül elhelyezésre az új nyílászáró. A bontás nélküli ablakcsere egyik feltétele, hogy a régi ablakkeret megfelelő állapotban legyen.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró