műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak olcsón


A műanyag ablak olcsón képes kiváltani a régi, rossz állapotú ablakainkat. A műanyag ablakok a kedvező áruk ellenére nagyon jó hőszigetelést biztosítanak az épület számára, használatuk és karbantartásuk pedig könnyen elvégezhető.

Műanyag ablak előnyei


A műanyag ablakok talán egyik legelőnyösebb tulajdonsága az ára. A fából vagy alumíniumból készült ablakokhoz képest jelentősen olcsóbbak, tartósságban és hőszigetelésben pedig hasonló tulajdonsággal rendelkezik. A felületük nem igényel festést vagy védelmet, ellentétben a fa ablakokkal, tisztán tartásuk során a legtöbb vegyszerrel szemben ellenállóak. Így takarításkor nem kell aggódnunk, hogy a tisztítószer kárt tesz az ablak felületén.

A műanyag ablak gyártása fehér színben történik, mely letisztult hatást kölcsönöz a helység számára. A felületük fehér színét még erős napsütés esetén is tartósan megőrzik, így nem kell aggódnunk, hogy az erős UV sugárzás hatására elsárgulnak az ablakaink. A műanyag ablak igény szerint fóliázható, így a fehértől eltérő színben is legyárthatóak.

A PVC-ből készült műanyag nyílászárók felületében és anyagában nem tesz kárt a ráhulló csapadék, valamint a levegő páratartalma, így nem hajlamosak a vetemedésre sem, melyek idővel nehéz használatot és rossz zárást okoznának.

Műanyag ablak olcsón – Miért olcsóbb a műanyag ablak a többinél?


A műanyag ablak olcsón előállítható, mivel az alapanyaguk vegyi úton kerül előállításra, ehhez gyakran használnak újrahasznosított PVC-t is. Kedvező áruk részben annak köszönhető, hogy a faablakok alapanyagul szolgáló fáknak idő kell, még elérik a megfelelő méretet, valamint sok a hibás rész a faanyagban, így a fa ablakok gyártása körülményesebb.

A könnyen előállítható, valamint újrahasznosítható PVC másik előnye, hogy a fehér színük az alapanyagból és az adalékanyagokból származik, így nem kell őket lefesteni, valamint újrafesteni sem. A felületkezeléshez szükséges anyagok, idő, valamint munkaóra költségei nem szükségesek a műanyag ablakok előállításra során.

Műanyag ablak olcsón – a műanyag nyílászáró gyártása


A gyártás során a PVC segítségével kerülnek kialakításra az ablak profilja, melyek alacsony tömegük mellett megfelelő keménységgel, ridegséggel rendelkeznek. Tartósságuk részben annak köszönhető, hogy az alapanyagukra nincsenek hatással az időjárás hatásai, felületük pedig ellenálló a használatból történő sérülésekkel szemben.

A műanyag profilok belsejében légkamrák vannak kialakítva, mely jelentősen javítja az ablak elemeinek hőszigetelését, csökkentve ezzel az épület melegen tartásának költségeit. A légkamrák száma a profilok vastagságának függvénye, tehát a nagyobb számú légkamra csak a vastagabb keresztmetszetű profilok esetén előnyös.

A tökéletes záródás érdekében a műanyag ablakok, valamint a keret közt egy dupla gumiszigetelés fut végig, melyek a zárt ablakok esetén összenyomódnak, és útját állják a levegő szabad áramlásának. Ennek köszönhetően az ablak jobban zár, valamint megelőzhető a huzat kialakulása az ablak résein keresztül.

A műanyag ablakok, hasonlóan a többi modern nyílászáróhoz, hőszigetelt üvegezéssel kerülnek felszerelésre a gyártás során. Mivel az ablak felületét szinte teljes mértékben üveg alkotja, a hőszigetelt üvegezésnek köszönhetően megelőzhető, hogy az üvegen felületén keresztül hűljön le a helység. Ennek eléréséhez általában kétrétegű hőszigetelt üveg kerül beépítésre, ám nem ritkák a passzívházaknál előforduló háromrétegű üvegezések sem.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró