műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak csere


Az otthonunkban található nyílászárók idővel elöregednek, használatuk nehézkessé válik, valamint már nem zárnak olyan jól. Ezek a régi ablakok mai szemmel nézve már elavultak, nem felelnek meg a modern kori Műanyag ablak csereelvárásoknak. A rossz hőszigetelésük részben a régi technikának, valamint az ablakszárnyak vetemedésének eredménye. A műanyag ablakok számos előnyös tulajdonságuknak, alacsony áruknak, valamint egyszerűségüknek köszönhetően nagyon népszerűek az emberek körében. A műanyag ablak csere segítségével otthonunk energiatakarékosabb és kényelmesebb lesz.


Milyen előnyökkel jár egy műanyag ablak csere?


A műanyag ablakok kiváló ár-értékkel bírnak, alacsony áruknak, tökéletes záródásuknak valamint egyszerűségüknek köszönhetően méltán népszerűek. A tökéletes zárás mellett hatékony hőszigeteléssel rendelkeznek, ezért használatukkal rengeteg energiát megspórolhatunk a régi ablakainkhoz képest. A hőszigetelés mellett nagyon jó hangszigetelők is, ami a segít a kintről érkező zajok nagy részét megállítani. Otthonunk ezáltal csendesebb lesz, kényelmesebb lesz.
8ker ablakcsere, ajtócsere

A műanyag ablakok alacsony ára az alapanyaguknak köszönhető. A gyártáshoz használt PVC, kemény és tartós alapanyag, előállításukhoz nincs szükség erdőkre, vagy bányászatra. A műanyag ablakoknál használt PVC jelentős része újrahasznosításból nyert anyag, ezért a környezetünket kevésbé terheli.

A műanyag ablakok jelentős része fehér színben készül, ám fa hatású vagy színes fóliával ellátva változatosabb látványt nyújthat. Felületük nem igényel semmilyen festést, vagy vegyszeres kezelést, tisztán tartásuk pedig nagyon egyszerű.Ablakcsere Érd

Műanyag ablak csere – Műanyag ablakok hőszigetelése


Az ablak és a tokja közti huzat folyamatosan hűti otthonunkat, ami rengeteg energiát pazarol el, ezen felül nem is túl kellemes érzés. A régi nyílászárók lecserélésével számos probléma orvosolható. A modern gyártású ablakok a tok és a nyílók közti levegő szabad áramlását dupla gumiszigeteléssel akadályozzák meg.

Az ablakok felületének legnagyobb részét üveg borítja. Az új ablakokba épített hőszigetelt üvegezés megakadályozza, hogy a meleg az üvegfelületeken keresztül távozzon. Ez a két vagy három üveglap és a közé töltött rossz hővezetésű védőgáz segítségével érhető el.

A műanyag ablak profiljainak belseje meghatározott számú légkamrát tartalmaz, mely a belsejükben található levegő hőszigetelését hasznosítja.

Műanyag erkélyajtó beépítés 3.kerületMűanyag ablak csere – Műanyag ablakok beépítése


A műanyag ablak beépítését egy helyszíni felmérés előzi meg. Az ablakot befogadó falnyílás méreteit szakember rögzíti, valamint egyeztetésre kerül az ablak színe, nyitásirány és nyitásmódja is. A felvett méretek alapján kerül majd legyártásra a műanyag ablak.

A gyártást követően a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezik az ablak, és megkezdődhet annak beépítése. A műanyag ablak csere elvégzéséhez általában 2-3 óra szükséges, de kettő, három vagy több ablak beépítés esetén kevesebb idő is elegendő.

Az ablak beépítése előtt a régi ablak kerül kibontásra. Az ablakszárnyak levételét követően a tokot szárai elvágásra kerülnek, majd óvatosan kifeszegetjük őket a falnyílásból. Téglaépületek esetében a bontás általában a falnyílás környékének sérülésével jár, de némi odafigyeléssel minimálisra csökkenthető.

Álosztós műanyag ablak csereAz új műanyag ablaktokokat a rögzítési ponton előfúrjuk, majd ideiglenesen elhelyezzük őket a falnyílásban, amit előtte alaposan portalanítottunk. Ilyenkor még ékek tartják a helyén, ha vízszintesen és függőlegesen is tökéletesen helyezkedik el, akkor csavarokkal is rögzítésre kerül.

A falnyílás és a tok közti hézagot Pur habbal töltjük fel, majd pedig műanyag takarólemezekkel fedjük be őket. A műanyag ablak nyílóinak felhelyezése után mindössze egy finombeállításra van szükség, ami garantálja az egyszerű használatot.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró