műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak beépítése fa tokba


A nyílászárók cseréjét követően az elavult ablakok, ajtók helyét modern, mai igényeknek megfelelő nyílászárók kerülnek beépítésre. A régi ablakok, melyek sok esetben már deformálódtak, nem biztosítanak megfelelő zárást, rossz idő esetén pedig az ablakon található hézagokon keresztül folyamatosan áramlik a hideg levegő. Az ablak cseréje általában bontással, jár, a régi szerkezet helyére kerül beépítésre az új ablak. Az új műanyag ablak beépítése fa tokba is történhet, ilyenkor bontás nélküli ablakcseréről beszélünk.Műanyag ablak beépítése fa tokba

Bontás nélküli ablakcsere előnyei


A régi nyílászáró kibontása a falak bizonyos mértékű sérülésével járhat, melynek helyreállítása további költségeket jelent. Ez egy frissen festett, tapétázott helység esetében sok esetben visszatartó erő lehet.
A bontás nélküli ablakcsere során nem kell aggódnunk a falak sérülésétől, valamint a nagy mennyiségű törmeléktől.

A tokráépítés során a műanyag ablak beépítése fa tokba történik. A régi ablak tokja nem kerül kibontásra, csupán az ablakszárnyak és az osztások, valamint az ablak pántjai kerülnek leszerelésre. Az új műanyag ablak a régi tok belsejében kerül rögzítésre, a takaróelemeknek köszönhetően a régi szerkezet belülről teljesen el lesz rejtve.

A bontás nélküli ablakcsere további előnye, hogy a bontási művelet, valamint az azzal járó törmelék nélkül sokkal hamarabb elvégezhető az ablak cseréje, ami alacsonyabb költséget is jelent. Az ablakcsere a módszer segítségével könnyedén és gyorsan és tisztán elvégezhető, hamarabb állhat helyre a rend a lakásban.

Műanyag ablak beépítése fa tokba lépései


Az ablak megrendelését egy helyszíni felmérés előzi meg, mely során egy szakember érkezik a helyszínre. A helyszíni felmérés során az ablak pontos méretei rögzítésre kerülnek, illetve felmérésre kerül a régi tok állapota.

Amennyiben a régi tok állapota nem megfelelő a bontás nélküli ablakcsere végrehajtására, akkor a hagyományos, bontással járó ablakcsere szükséges. A felvett adatok alapján megkezdődhet a műanyag ablak legyártása a kért paraméterek alapján, melyet követően az ablak kiszállításra kerül a beépítés helyszínére.

A régi ablakszárnyak eltávolításra kerülnek, az ablakokat tartó pántokkal együtt. Ha a régi ablakunk kétszárnyú volt, akkor az osztás kibontásra kerül. A művelet során minimális kosz és törmelék keletkezik, melynek eltakarítása után az új ablak tokja ideiglenesen helyére kerülhet.

Kiemelten fontos, hogy az új ablak vízszintesen és függőlegesen is tökéletesen legyen elhelyezve, ez alapos méréssel és ellenőrzéssel érhető el. Ha az elhelyezés tökéletes, akkor csavarokkal is rögzítésre kerül a két tok, valamint felhelyezésre kerülnek az új ablakszárnyak.

A két szerkezet közt található hézag feltöltéséhez Pur hab használata szükséges. A megfelelő mennyiség száradását követően a hézag műanyag takarólemezekkel kerül eltakarásra. Ugyanezzel a módszerrel kerül elrejtésre a régi ablaktok belső oldala.

A megfelelő vízzárás biztosításához vízzáró szilikon szükséges, mely a két tok találkozásánál lesz elhelyezve. Ezzel teljesen megelőzhető, hogy az esővíz az ablak alatt bejusson az épületbe.

Mikor végezhető el a műanyag ablak beépítése fa tokba


Ahhoz, hogy a műanyag ablak beépítése a fa tokba problémáktól mentesen történjen, elengedhetetlen, hogy a régi ablaktok állapota megfelelő legyen. Ha a tok már nagyon rossz állapotban van, korhadt vagy hiányos, akkor semmiképp sem javasolt a bontás nélküli ablakcsere.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró