műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablakok hőszigetelése


A műanyag ablakok használatával otthonunk kiváló ár-érték arányú nyílászárókkal lesz felszerelve, amely kiváló hőszigetelő, emellett hosszú élettartamot garantál.  A műanyag ablakok Pvc-ből készülnek, amely egy tartós és nagyon kemény alapanyag. A Pvc-ből kialakított ablakprofilok belsejében légkamrák vannak kialakítva, ami a hőszigetelésért valamint a szerkezet súlyának csökkentéséért felelős. A műanyag ablak ellenáll az Uv sugárzásnak, valamint nem sárgul be az erős napfény hatására.

  A légkamrák száma a profilszerkezet vastagságával van arányban, általában egy 70 mm-es vastagságú profil 5-6 légkamrával rendelkezik, egy 80 mm-es 7-8 légkamrával van ellátva. Ezek a légkamrák a hagyományos formájú, valamint az ívekkel rendelkező ablakok esetében is megtalálhatóak a profil belsejében.


A műanyag ablak üvegezése


Mivel az ablakok felületét szinte teljes mértékben üvegfelület alkotja, ezért nagyon fontos hogy hőszigetelt üvegezéssel legyen ellátva a nyílászáró. A felhasznált üvegezés két illetve három 4mm vastagságú üvegfelületből áll, melyek távtartók segítségével vannak rögzítve, a kétrétegű üvegezésben általában argon gáz, a háromrétegű üvegszerkezet belsejében pedig kripton gáz található.

A hő hídmentes kialakítás eléréséhez a távtartók butil ragasztóval vannak rögzítve, az üveglapok közti pára kialakulását pedig nedvszívó tömítéssel biztosítják.

A műanyag ablak szerkezete


A műanyag ablak vasalatának köszönhetően többféle funkciójú nyitást tesz lehetővé, de léteznek fix ablakok is, melyek kizárólag a helység természetes fénnyel való ellátására alkalmasak.  A legelterjedtebb nyitásirány a hagyományos nyitás mellett a bukó funkció mely könnyű és kényelmes szellőztetést tesz lehetővé.

Ezen felül léteznek toló bukó, bukó nyíló, két vagy többszárnyú váltószárnyas és tokosztós kialakítású ablakok is, melyek segítségével kisebb és nagyobb méretű ablakok esetében is optimális szellőző és fényáteresztő képesség érhető el.

A műanyag ablak kiegészítői


A maximális komfort eléréséhez a műanyag ablakok természetes felszerelhetőek műanyag vagy alumínium redőnyökkel, utóbbi akár kézzel vagy gombnyomással is működtethető, valamint fix vagy mobil rovarhálóval, ami megakadályozza a rovarok bejutását otthonunkba egy esetleges szellőztetés közben.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró