műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Redőny Budapest


Műanyag redőny Budapest:

Ez a legegyszerűbb változat, feladatát tökéletesen elvégzi, könnyű kezelni, rendkívül kedvező ára miatt méltán népszerű. A régi fából készült redőnyökhöz képest nagyon könnyű használni, súlya töredéke a fából készült társaihoz képest. A nyári napsütés valamint az ezzel járó kánikula ellen kiváló védelmet nyújt. Általában fehér színű, de többféle színben is kérhető, ezáltal könnyebben találhatunk a házunk színéhez passzoló redőnyt.

A műanyag redőny hő és hangszigetelési feladatot is ellát egyben, a leengedett redőny pedig megakadályozza, hogy az utcáról belássanak otthonába az esti órák folyamán, ha odabent ég a lámpa. Ellátható csipesz zárral, ami megakadályozza, hogy a műanyag redőnyt kívülről fel lehessen emelni, de ez nem összekeverendő a biztonsági redőnyök adta védelemmel.

Szúnyoghálós műanyag redőny Budapest:

Ez a változat szinte teljesen azonos a fentebb említett műanyag redőnnyel, néhány kisebb-nagyobb különbséggel. Remek hő és hangszigetelő képessége mellé még egy rolós, vagy ismertebb nevén mobil szúnyoghálót is tartalmaz. A szúnyogháló egy sűrű szövésű szürke színű üvegszálas anyag, amely nem említhető egy lapon a régi, műanyag sérülékeny műanyag szúnyoghalóval.

Anyagának és kialakításának köszönhetően néhány méter távolságból már szinte láthatatlan. A rovarokat és az levegőben szálló pihéket nem engedi be az ablakon. Alapanyaga miatt hosszú ideig megőrzi minőségét és nem fakul ki idővel a színe, valamint tartóssága miatt rendszeresen használható. A szúnyogháló mozgásakor egy szőrkefés lefutó biztosítja, hogy ne jussanak be a háló mellett se a rovarok.

A szúnyogháló és a redőny működése egymástól teljesen független, valamint könnyű kezelhetőséggel rendelkezik. A műanyag redőny egy zajcsökkentő gumi segítségével nagyon halkan használható így nem fogjuk a lakás többi lakóját is felébreszteni vele. Belső oldalán szintén rendelkezik biztonsági zárral, amely megakadályozza, hogy kívülről fel lehessen emelni a redőnyt.

Alumínium redőny:

Az alumínium redőny látja el a leghatékonyabban a nyílászáróink védelmének feladatát, ez egyben a legfejlettebb megoldás is. Tartós és stabil megoldás, szélesebb nyílászárók esetében nem feltétlenül kell osztott redőnyt használni.

Azon kívül, hogy utcán bámészkodó emberek tekintet távol tartja, hő és hangszigetel, védi a nyílászáróinkat az időjárás hatásaitól, és egy további fontos funkcióval is ellátható, aminek következtében motoros meghajtással működtethető az alumínium redőny.

Motoros alumínium redőny:

Ennek több fajtája is létezik, vezérelhető gombnyomással, távirányító használatával akár a kényelmes fotelban ülve, valamint lehetőség van arra is, hogy időzítő segítségével automatikusan működtesse magát az alumínium redőnyt.
Számos előnye lehet a felhasználóra nézve, például a reggeli rohanásban nem kell amiatt is aggódni, hogy egy adott helységben vajon fel lett e húzva a redőny vagy pedig fordítva, mivel ezt az automata megteszi helyettünk. Hatalmas előnye még az automatikus rendszernek hogy hosszabb távollétek során működteti magát, esetlegesen távolt tartva a betörőket, akik előszeretettel szemelik ki a mozgolódás nélküli otthonokat.

Az alumínium redőny lécei dupla falúak, belsejükben pedig purhab található. Rendelkezik egy elcsúszás gátlóval (ariterezés), mely megakadályozza, hogy a redőny lécei oldalirányban elmozduljanak, ezáltal elakadjanak vagy megsérüljenek. A redőnytokban egy csapágyas tengely található, amely alumíniumból készült, elősegíti az akadálytalan működést akár hosszú éveken át.

Az alumínium redőnyök üzemeltethetőek:
  • gurtnival,
  • zsinórral,
  • kurblival
  • vagy pedig motoros meghajtással.

A leggyakrabban használt színek közé tartozik a szürke, barna, fehér és ezüst, de felárral egyéb színekben is kaphatóak. Igény esetén ellátható fa hatású színekkel is.

 Alumínium redőny használata lehetséges belső redőnytokok valamint külső redőnytokok esetében. A külső tokos kivitelnek létezik egy félkörtokos változata is, amelynek az egyik előnye, hogy a formája miatt több fényt képest beengedni a szögletes tokhoz képest.

Vakolható tokos redőny Budapest:

Léteznek továbbá vakolható tokos redőnyök, ezek használatának lehetőségét általában az épület tervezése vagy pedig a felújítás előtt célszerű elvégezni. A vakolható tokos redőny tokja egyáltalán nem vesz el fényt az otthonunktól, mivel a tokja a homlokzattal egy vonalban található, úgymond kívülről a falba süllyesztve. Beépítésekor nagyon fontos hogy a végső vakolat méretéhez igazítsuk a redőnytokot, hogy ne lógjon ki a falból.
 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró