műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak árak beépítéssel


A nyílászárók fejlődésének, valamint a modern gyártásnak köszönhetően már többféle anyagú ablakokat is választhatunk otthonunk számára. A sokáig egyeduralkodó nyílászáró alapanyagnak számító fa mellett az ablakok gyártása ma már műanyagból és fémből is történhet. A különböző alapanyagok más-más tulajdonságokkal, illetve árral rendelkeznek. A műanyag ablak árak beépítéssel együtt költséghatékony megoldást jelenthetnek számunkra.

Miért válasszunk műanyag ablakot otthonunkba?


A műanyag ablak nagyon jó ár-érték arányuknak köszönhetően egyre népszerűbbek az emberek körében. Kialakításuknak köszönhetően nagyon jól szigetelnek, használatuk egyszerű, karbantartásuk pedig nem igényel semmilyen erőfeszítést.

Azoknak, akik nem szeretik az ablakfestést, valamint az ezzel járó problémákat, a műanyag ablak kiváló alternatívát jelenthet. Felületük nem igényel festést, tisztán tartásuk pedig egy nedves ronggyal is elvégezhető. A műanyag ablakok felületére és anyagára nincs hatással az állandó erős napsütés, illetve a különböző csapadékok.

A műanyag ablakok fehér színben készülnek, mely modern, letisztult külsőt eredményez. Bármilyen épülettípushoz használható, legyen szó panellakásokról, társasházi lakásokról, vagy pedig családi házakról.

A műanyag ablakok a fehértől eltérő színben is legyárthatóak némi felárért cserébe, ezzel könnyebben beleilleszthetőek a környezetükbe. Az ablak felülete fa hatású, vagy színes fóliával kerül ellátásra, melyet még a profilok gyártása során laminálnak a felületre. Ennek köszönhetően tökéletes tapadás érhető el, ezáltal megelőzhető hogy a fólia elengedje az ablak felületét.

Műanyag ablakok szerkezete


A műanyag ablakok gyártása PVC felhasználásával történik. A PVC segítségével egy időjárásnak tökéletesen ellenálló, alacsony tömegű, kemény szerkezetet kapunk. A műanyag profilok belsejében meghatározott számú légkamra található, mely a bennük található levegőt hasznosítja a hatékony hőszigetelés eléréséhez.

A műanyag ablak gyártása során beszerelt vasalat segítségével a hagyományos mellett egyéb nyitásmód is lehetséges, mely az ablak sokoldalú használatát teszi lehetővé.

Műanyag ablak árak beépítéssel – Mit is kapunk a pénzünkért cserébe?


Az ablakok cseréjének költsége több tényezőből áll, ezek határozzák meg a végösszeget. Ebben az összegben a szerepel a gyártás, a kész nyílászáró kiszállítása, beszerelése, igény szerint a falak helyreállítása valamint a törmelék és a bontott ablakok kiszállítása is. A gyártás során keletkező költségek az alábbi tényezők alapján változhatnak.

Ablak mérete és kialakítása


Az ablak mérete határozza meg a gyártáshoz szükséges alapanyag mennyiségét, valamint a beépítéshez használt kellékek, takaróelemek számát és méretét egyaránt. Ehhez természetesen még hozzájön a beépített üvegezés mérete is. Egy nagyobb méretű nappali ablak természetesen több alapanyagot igényel, mint egy fürdőszoba ablak, ám a szállítása és beszerelése ugyanannyi időt vesz igénybe.

Az ablak alapanyaga és felülete


A műanyag ablakok viszonylag alacsonyabb árral rendelkeznek, mint a fémből vagy fából készült nyílászárók. Mivel a felületük nem igényel festést, így ennek és a festés előkészítéshez szükséges anyagok ára nem adódik hozzá az ablak árához.

Ha fehértől eltérő színű műanyag ablakok szeretnénk, az természetesen további költséget jelenthet, mely tartalmazza a lamináláshoz szükséges anyagokat.

A műanyag ablakokhoz felhasznált üvegezés


A legtöbb ablak, a lehető leghatékonyabb fényáteresztés eléréséhez víztiszta üveggel kerül legyártásra. A modern ablakok két vagy háromrétegű, hőszigetelt üvegezéssel kerülnek ellátásra. Lehetőségünk van a víztiszta üveg helyett különböző mintájú és színű savmaratott üvegek kiválasztására is, mellyel látványosabb hatás érhető el.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró