műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak árak


A folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre többen döntenek az otthonaikban található ablakok és ajtók cseréje mellett. A nehezen használható, huzatos ablakok modernizálásával rengeteget tehetünk otthonunk kényelméért. Többféle anyagú ablakok közül választhatunk, ezek közül a műanyag ablak árak a legkedvezőbbek. Kedvező áruknak és kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően nagyon népszerűek az emberek körében.

Műanyag ablak árak – Miért olcsóbb a műanyag ablak


A műanyag ablakok PVC-ből készülnek, ami vegyi úton állítható elő, emellett pedig újrahasznosítható anyag.
A fa nyílászárók gyártásához használt fafajták termelése nem csak hosszú évekig tart, de nagyon ritka a tökéletes méretű, hibátlan faanyag. A kivágott fák szárítása szintén időt és energiát vesz igénybe, valamint a kész ablakok felületkezelést igényelnek, ami szintén többlet költség.

A műanyag ablakok gyártása során keletkező hibás darabok könnyedén újra feldolgozhatóak, így minimális a veszteség. A vegyi üzemekből érkező, valamint az újrahasznosított PVC-ből rövid idő alatt legyárthatóak az ablak profilok. Ennek a műanyag ablak árak sokkal alacsonyabbak más alapanyagú ablakokkal szemben.

Műanyag ablak árak – A műanyag ablak előnyei


A műanyag ablak más alapanyagú nyílászárókhoz képest jelentősen alacsonyabb áron érhető el. Az alacsony ár mellett kiváló hőszigeteléssel van ellátva. Ez a hőszigetelő képesség az ablakprofilok belsejében található légkamráknak, valamint a hőszigetelt üvegezésnek köszönhető. A műanyag ablak felülete ellenálló a párával és az esővel szemben, ennek köszönhetően a nyílászáró vetemedésétől sem tartanunk.

A fából készült társaikkal ellentétben a műanyag ablakok felületei nem igényelnek festést vagy egyéb állagmegőrző műveletet. Tisztántartásuk egyszerűen elvégezhető egy nedves rongy és némi mosogatószer segítségével. A műanyag ablak modern, letisztult külsőt kölcsönöz otthonunknak, legyen szó akár vidéki családi házról, vagy pedig egy belvárosi lakásról.

Műanyag ablak árak - A műanyag ablakok alapanyaga


A műanyag ablakok PVC-ből készülnek. A PVC egy kemény, rideg anyag mely kiválóan alkalmas a nyílászárók gyártására. Ellenálló a felületét érő erős napsütéssel és más időjárási elemmel szemben. A műanyag ablakok alapanyagához speciális adalékot adnak hozzá, amely hosszú időn át megvédi a nyílászárót a napból érkező UV sugárzástól. Ennek köszönhetően megakadályozható, hogy az ablak elsárgulása.

Műanyag ablak árak - A műanyag ablakok színe


A műanyag ablakok alapesetben fehér színben készülnek. De némi felárért cserébe lehetőségünk van színes műanyag ablakokkal ellátni otthonunkat. A műanyag ablak színe fa hatású vagy pedig színes fóliával oldható meg, melyet a gyártás során, a még lágy műanyag profilokra húznak fel. Ennek segítségével a fehér ablakunk természetesebb vagy vidámabb látványt nyújthat. A fóliázásnak köszönhetően az ablak külső vagy belső akár egymástól eltérő színnel is elláthatjuk, amennyiben erre van igényünk.

Műanyag ablak árak – A műanyag ablakok hőszigetelése


A műanyag ablakok hőszigetelő képessége által jelentősen csökkenthetjük otthonunk energia szükségletét. A tökéletesen záródó műanyag ablakok ezen felül nagyon jó hangszigeteléssel is rendelkeznek, ami csökkenti a kintről érkező, számunkra zavaró zajokat. A műanyag ablakok hatékony hőszigetelése speciális kialakításának és a felhasznált üvegezésnek tudható be.

A műanyag ablak profilok belsejében található légkamrák a levegő hőszigetelését hasznosítják. Az ablak felületének jelentős részét alkotó üvegfelületet hőszigetelt üvegezés alkotja. A műanyag ablak tokja és nyílója közti hézagot két körbefutó gumiszigetelés tölti ki, mely útját állja a levegőnek.Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró