műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Téli kert, téli kert beépítés A téli kert olyan helység, mely otthont adhat a családi rendezvényeknek, étkezésnek, pihenésnek vagy zavartalan munkának. Régebben luxusnak számított a télikert használata, viszont ez mára már megváltozott, egyre több családi ház udvarán látni télikerteket.
Télikert
Használatuk segítségével akár télen is kiszabadulhatunk egy kellemes teára vagy kávéra, miközben odakint hideg van, vagy hóesés. Mivel fűthető és remek hőszigeteléssel rendelkezik, így akár az év teljes időszakában használható a helység.

Téli kert anyaga

A téli kert alapanyaga és szerkezete szinte teljesen megegyezik a modern nyílászárókéval. A nagyméretű üvegfelületeknek köszönhetően jelentős természetes fény áll rendelkezésünkre, a fűtés mellett természetesen ellátható elektromos árammal is a helység, így éjszaka is teljesen használható a télikertünk.

Régen szinte csak fából készült téli kert voltak viszont napjainkban fémből és műanyagból készült télikertek is egyre népszerűbbek. Amennyiben rendelkezünk medencével vagy jacuzzival akkor a téli kertet köré építve ezeket akár az év teljes időszakában is használhatjuk.

Mivel a téli kertben ilyenkor jelentős mennyiségű pára képződik, amely hosszútávon árthat a fából készült szerkezeteknek, ilyen esetekben inkább a műanyag télikertek építését javasoljuk, melyekre egyáltalán nem hat a levegő páratartalma.


Téli kert típusai

Beépített teraszA téli kertnek két fő típusa létezik, a szabadon álló téli kert az ingatlan területén bármilyen arra alkalmas területen megépíthető, önálló épületet alkotva. Az lakóépület mellett közvetlenül elhelyezett téli kert segítségével akár otthonunk hasznos alapterületét is megnövelhetjük, valamint a lakásból kilépve azonnal a télikertünkben találhatjuk magunkat.

A nyári hőségben a napsütés hatására a téli kertekben az üvegházhatás érvényesül, melynek következtében könnyedén túlmelegedhet, amely az ott tartózkodó számára hamar kellemetlenné válhat. A téli kert tetőeleme polikarbonátból készül, mely természetes fényt átengedi, viszont a káros napsugarak jelentős részét visszatartja, ezzel elősegítve a kellemes hőmérséklet kialakítását.

Téli kert szellőztetése

 A helység hatékony szellőztetéséhez legalább két nyitható nyílászáróra van szükség, de nem ritka hogy az összes üvegfelület nyitható ablak felületet tartalmaz.

Tolóajtók alkalmazásával rengeteg helyet megtakaríthatunk.

Ma már egyre elterjedtebbek a teljes mértékben sínek segítségével eltolható üveglapokból álló télikertek is, melynek üvegfelületeit összetolva néhány perc alatt teljesen megnyithatjuk a télikertünket, ha az időjárás pedig rosszabbra fordul hasonlóan könnyen vissza is tolhatjuk őket ezáltal ismét zárt helyet alkotva.

Télikert árak

Érdeklődjön a telefonszámainkon

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró