műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag bejárati ajtó beépítése


Az otthonunkban található bejárati ajtó nagyon fontos szerepet lát el. Amennyiben elavult, nehezen használható bejárati ajtónkat modernebbre cseréljük, otthonunk biztonsága és kényelme is jelentősen megnő. Többféle anyag áll rendelkezésünkre a bejárati ajtó kiválasztásánál, a fából készült példányok mellett egyre népszerűbbek a műanyag bejárati ajtók is. A műanyag bejárati ajtó beépítése a megrendeléstől számítva néhány héten belül készen állnak a beépítésre.

Műanyag bejárati ajtó beépítéseMűanyag bejárati ajtó beépítése – Műanyag bejárati ajtók előnye


A műanyag bejárati ajtók PVC-ből készülnek, ami egy tartós, ellenálló alapanyag. Ellenáll az erős napsugárzásnak, felületük pedig nem igényel semmilyen festést vagy karbantartást. Egyszerűségük mellett modern, elegáns külső jegyekkel vannak ellátva. A műanyag bejárati ajtók felületére nincs hatással a rá hulló csapadék, valamint a levegő páratartalma.

A műanyag bejárati ajtó egyre növekvő népszerűsége nagyon jó ár-érték arányának tudható be. Tartósságuk mellett nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, köszönhetően a belsejükben található légkamráknak.

A légkamrák a belsejükben található levegő segítségével biztosítja a hatékony hőszigetelést. Hőszigetelt üvegezés használatával a műanyag bejárati ajtónk természetes fényt biztosít előszobánk számára, valamint esztétikai szerepet is ellát.

A műanyag bejárati ajtók alapesetben fehér színűek, de némi felárért színes és fa hatású fóliával elláthatóak.

Műanyag bejárati ajtó kiválasztása és megrendelése


A műanyag bejárati ajtók szabvány illetve egyedi méretben is egyaránt elérhetőek. A szabvány méretű ajtók az új építésű házaknál előnyösek. Mivel ezek nagy számban készülnek, ezért sok esetben raktárról is megrendelhetőek.

Ennek köszönhetően rövidebb határidővel, valamint általában alacsonyabb áron elérhetőek.
Az egyedi méretű bejárati ajtók gyártásának köszönhetően bármilyen épület számára legyárthatóak a kívánt nyílászárók, legyen szó panellakásról, társasházakról, esetleg régi vagy új családi házakról.

A műanyag bejárati ajtó beépítéssel együtt is nagyon költséghatékony, ezért nagyon sok háztartás megengedheti magának. Természetesen időről időre a műanyag bejárati ajtó akció keretében is megvásárolható, ezzel még kedvezőbb feltételeket biztosítva a vásárlók számára.

Amennyiben kiválasztottuk az ízlésünknek megfelelő bejárati ajtót, egy helyszíni felmérés következik. Ennek során egy szakember rögzíti az ajtóval kapcsolatos igényeinket, rögzíti a pontos méreteket, valamint hasznos tanácsokkal láthat el minket. A megrendelést követően, néhány héten belül akár meg is történhet a műanyag bejárati ajtó beépítése.

Műanyag bejárati ajtó beépítése - A beépítés folyamata


A bejárati ajtó beépítésének két módja létezik, a bontással járó beépítés során a régi nyílászáró teljes mértékben bontásra kerül. A bontás nélküli bejárati ajtócsere során a régi tok a falban marad, ehhez kerül majd rögzítésre az új bejárati ajtó.

Bejárati ajtó csere bontással


A meglévő bejárati ajtó ebben az esetben teljes mértékben kibontásra kerül a falnyílásból, helyét pedig az új bejárati ajtó veszi át. Bontás során a falnyílás környékén a falak némileg sérülhetnek, ennek mértéke csökkenthető némi odafigyeléssel.

A bontás után a falnyílásból és környékéről eltakarításra kerül a por és a törmelék, majd az új bejárati ajtó tokja kerül elhelyezésre. Egy alapos mérést követően a tok csavarokkal is rögzítésre kerül, majd felszerelésre kerülnek az ajtó nyílói. A falnyílás és a műanyag tok között található hézagot Pur habbal töltjük fel, száradása után pedig műanyag takaróelemekkel fedjük be őket.

Bontás nélküli ajtócsere


Amennyiben a régi bejárati ajtónk tokja megfelelő állapotú, lehetőségünk van az ajtó bontás nélküli cseréjére is. Ezzel megelőzhetjük, hogy a szerkezet bontása során a falfelület megsérüljön. Ennek köszönhetően frissen festett, burkolt vagy tapétázott helységek esetében jelentős összeget megtakarítva a megrendelőnek.

Az új ajtó érkezését követően a régi nyílók és a tartópántjaik eltávolításra kerülnek, majd pedig régi küszöb is kibontódik. Az új műanyag bejárati ajtó a régi tok mögé kerül beépítésre, a meglévő ajtótok pedig belülről takaró elemekkel lesz beborítva.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró