műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Műanyag ablak redőnnyel

A műanyag nyílászárók kiváló ár érték aránnyal bírnak, hőszigetelő képességük és tartósságuk mellett egyszerű használat jellemzi őket. A műanyag ablak redőnnyel kiegészítve kiváló alternatívát nyújtanak a viszonylag drágább fa, vagy alumínium ablakokkal szemben. A műanyag ablak mellé felszerelt redőnnyel szabályozhatjuk a helységbe érkező fényt, valamint teljesen meg is szüntethetjük azt.

Műanyag ablak redőnnyelMűanyag ablakok gyártása és felépítése


A műanyag ablakok kiváló hőszigetelő képességeikkel járulnak hozzá otthonunk hatékony hőszigeteléséhez, melynek köszönhetően jelentősen csökkenthetjük a fűtésünk költségeit. A műanyag ablak profiljai üreges kialakításúak, a bennük található légkamrák a szerkezet súlyának csökkentése mellett felelősek a hőszigetelését is.

A műanyag ablakok gyártása PVC-ből történik, melynek segítségével tartós és ellenálló nyílászáró készíthető, melyekre nincs hatással az időjárás. A felületüket nem kell időnként újrafesteni, valamint ellenállnak a legtöbb vegyszernek, melyet a tisztításhoz használunk. Az PVC-hez hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően a műanyag ablakok nem sárgulnak majd be idő előtt a rendszer erős napsütés hatására.


Műanyag ablakok színe és felülete


Sokak számára visszatartó erő, hogy a műanyag ablakok csak fehér színben érhetőek el. Habár fehér színben készülnek, felületük a gyártás során laminálható. Ennek köszönhetően többféle színű vagy mintájú fóliával is bevonhatjuk az ablak felületét, így változatosabb, látványosabb hatást érhetünk el, némi felárért cserébe.

Hőszigetelés


A hőszigetelés és a megfelelő záródás biztosításához a légkamrás kialakítás mellett hőszigetelő üveg beépítésére is szükség van. Ma már szinte új gyártású ablak többrétegű, hőszigetelt üvegezéssel kerül legyártásra, melyek kettő, illetve három üvegrétegből állnak.

Az ablakon és a kereten körbefutó gumitömítés segítségével a legapróbb hézagok is lezárásra kerülnek, megakadályozva ezzel a kellemetlen huzat kialakulását.

Redőnyök és kiegészítők a műanyag ablakokhoz


Az árnyékoló eszközöknek két fő csoportja létezik, a külső, illetve belső árnyékolók. A külső árnyékoló nevükből eredően az ablak külső oldalán kerülnek elhelyezésre. Ezek közül a legnépszerűbbek a redőnyök. A műanyag ablak redőnnyel ellátva nem csak kiváló hőszigeteléssel látja el a helységet, de a redőnyök segítségével szabályozhatjuk a beérkező napfényt is.

A redőnyök további előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy megvédi az ablakot az időjárás hatásaitól, így rossz idő vagy vihar esetén hatékony védelmet biztosít az ablakok számára. A lehúzott redőnnyel megakadályozhatjuk, hogy a frissen letisztított ablakok csíkosak, foltosak legyenek a rájuk hulló esőtől.

A műanyag ablakok többféle alapanyagú redőnnyel elláthatóak, melyeket akár szúnyoghálóval is kombinálhatunk. A fix kialakítású rovarháló az ablak külső oldalán kerül rögzítésre, használatával könnyedén távol tarthatjuk a rovarokat, bogarakat vagy faleveleket. A fix rovarhálók mellett mobilszúnyoghálót is felszerelhetünk, melyre ha épp nincs szükségünk, egy tárolóban foglalnak helyet, igény esetén pedig néhány mozdulattal leengedhetőek.

Műanyag redőnyök


A műanyag redőnyök segítségével költséghatékonyan oldtatjuk meg a helység árnyékolását. Használatukkal távol tarthatjuk a napsugarakat, az esti órákban pedig a kintről érkező kíváncsi tekinteteket is. A műanyag redőny jégeső esetén megvédi az ablakunkat a sérülésektől, a redőny javítása pedig könnyen és olcsón kivitelezhető.

Alumínium redőnyök


A műanyag ablak alumínium redőnnyel felszerelve további előnyöket is biztosíthat számunkra. Az alumínium redőnyök sokkal tartósabbak az egyéb anyagból készült árnyékolóknál, anyagukban még egy jégeső sem tud komoly károkat okozni. A lamellák belseje PUR habbal van bélelve, melyek jelentősen megnövelik a redőny hangszigetelését.

Használatuk a kézi erő mellett emelőmotorral is történhet, melyet gombnyomással, távirányítóval, vagy akár időzítővel is használhatunk.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró