műanyag ablak, műanyag ablak csere

Műanyag ablak bejegyzések

Panel terasz beépítése műanyag ablakprofillal
Bontás nélküli ablakcsere
Műanyag ablak beépítése
Műanyag bejárati ajtó
Télikert építés műanyag ablakokból
Panel lakás ablakcsere
Téli kert
Aereco szellőztető beépítése műanyag nyílászáróba
Erkélybeépítés
Ablakcsere gipszkartonozva
Néhány érv a Műanyag nyílászárók mellett
Árajánlatkérés
Műanyag nyílászárók üvegezése, típusai
Szúnyogháló
Szellőztető
Műanyag ablakok hőszigetelése
Referenciák
Redőny
Hogyan történik egy műanyag ablak cseréje?
Műanyag nyílászáró kereskedelem pest megyében
Milyen az olcsó műanyag ablak

Színes műanyag ablak


Az otthonunkban található régi, illetve elavult ablakok cseréjével jelentősen javíthatjuk az épület hőszigetelési tulajdonságát. A vetemedett, rosszul záró ablak résein, valamint a hagyományos üveglapokon keresztül rengeteg energia távozhat otthonunkból, melyek jelentős összeget jelentetnek számunkra. A műanyag ablakok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ennek köszönhetően egyre több otthont látnak el műanyag nyílászárókkal. Sokak embernek problémát okoz, hogy a műanyag ablakok csak fehér színben készülnek. Ez egy általános tévhit, természetesen létezik színes műanyag ablak is, ami bizonyos felárért cserébe bárki számára elérhető.

Műanyag ablak felépítése és hőszigetelése

A műanyag ablakok a legjobb ár-érték kategóriába tartoznak a nyílászárók között. Gyártásuk PVC felhasználása által történik, ezáltal ellenállnak az időjárás hatásainak, legyen szó erős napsütésről, vagy pedig csapadékokról. A PVC-nek köszönhetően a legtöbb tisztításra használt vegyszer sem tesz kárt bennük, így használatuk és tisztán tartásuk semmilyen nehézséggel nem jár.

A műanyag ablakok felülete nem igényel festést, ezáltal gyártásuk olcsóbb, valamint nekünk sem kell aggódnunk az ablak újrafestése miatt. A műanyag nyílászárók gyártása fehér színben történik, de ettől eltérő színnel is elláthatóak a laminálásnak köszönhetően.

A műanyag profilok üreges kialakítással rendelkeznek, az így kialakított, meghatározott számú légkamra biztosítja az ablak számára a megfelelő hőszigetelést, emellett könnyebb szerkezet létrehozását is lehetővé teszi. A műanyag ablak üvegezéséhez két vagy három rétegű hőszigetelt üvegezést szerelnek be a nyílókba, melynek segítségével megakadályozható, hogy az üveglapokon keresztül hőt veszítsen a helység.

A megfelelő zárást és huzatmentességet az ablak nyílóin, valamint a tokon körbefutó dupla gumitömítés teszi lehetővé, mely zárt ablaknál összenyomódik és kitölti az apró hézagokat.

Színes műanyag ablak gyártása

Sokan vannak, akik a szeretnék régi, problémás ablakaikat műanyag nyílászárókra cserélni, de valamilyen okból nem szeretnének fehér ablakokat. Ez többnyire azoknál jelent problémát, ahol eddig színes fa ablakok voltak, és a fehér szín nem illeszkedik igazán az épülethez vagy a közvetlen környezethez.

Általános tévhit, hogy műanyag ablakot csak fehér színben kaphatunk. A műanyag nyílászárók többsége fehér színben készül, köszönhetően a felhasznált alapanyagnak, ám színes vagy fa hatású dekorfólia segítségével lehetőségünk van feldobni az ablak külsejét. Az ablak laminálását már a gyártás során, még az alapanyag teljes megszilárdulása előtt el kell végezni.

Ezzel garantálható, hogy a fólia az ablak beszerelése után ne váljon fel a műanyag elemek felületéről. A laminálás végeztével folytatódhat az ablak elemeinek összeszerelése, valamint az üvegezés és a vasalatok felszerelése. Ennek a módszernek köszönhetően, némi felárért cserébe élvezhetjük a műanyag ablak összes előnyös tulajdonságát anélkül, hogy bele kéne törődnünk, hogy csak fehér színben elérhetőek.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Műanyag ablak referenciák

Műanyag ablak
Műanyag portálajtó
Bontás nélküli ajtócsere

Erkélybeépítés műanyag ablakkal

Erkély beépítés műanyag ablakkal
Álosztós műanyag ablak, bontás nélküli ablakcsere
Barna műanyag ablak
Ablakcsere
13.ker, bontás nélküli ablakcsere
Belvárosi ablakcsere
Óvoda műanyag ablak csere

Panel műanyag ablak

Panel konyha ablak
Távnyitó ablakos műanyag nyílászáró